Події
25 березня 2016
У Луцьку обікрали автомобілі міжнародної гуманітарної організації з Німеччини
Зловмисники викрали речі на понад 1,5 тис. євро.
news-image

Минулої ночі на автомобільній стоянці біля одного з готелів на вулиці Набережній у Луцьку злодії розбили бокові вікна в двох автомобілях міжнародної гуманітарної організації з Німеччини та викрали із салону речі. Про це повідомили у прес-службі ГУНП Волинської області, передає «Є!».

Учора, 24 березня по 11 годині в чергову частину Луцького відділу поліції надійшла заява від 69-річного громадянина Республіки Німеччина. Чоловік повідомив, що його вночі обікрали. Постраждалий очолює в Німеччині одну з міжнародних гуманітарних організацій, - йдеться в повідомленні відомства.

Як з’ясувалося, в ніч на четвер, 24 березня, на автостоянці біля готелю невідомі особи розбили вікна в двох автомобілях  із символікою міжнародної гуманітарної організації й викрали з їх салону майно на суму понад 1,5 тис. євро. 

Зокрема, злодії забрали два навігатори, цифрове радіо, перетворювач напруги, зарядний пристрій до мобільного телефону, сонцезахисні окуляри, а також куртку з символікою міжнародної гуманітарної організації.

За фактом крадіжки слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 КК  України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

Поліція проводить необхідні заходи, спрямованні на встановлення та розшук зловмисників.