Шоу-біз та культура
26 березня 2016
Донька відомого тенісиста близька до анорексії.
17-річна Олеся Кафельникова потрапила в зарубіжні ЗМІ через худорлявість.
news-image

Відомий російський тенісист Євген Кафельников звинуватив користувачів соцмереж в тому, що через них його донька Олеся сильно схудла, повідомляє «Є!».

«У Лесі в Інстаграмі сидять 14-річні підлітки, які нічого не розуміють в житті, кажуть, молодець, що схудла. Їх слухати не треба! У минулому році Леся важила 52 кілограми. Я радів, що дочка у мене така гарна: у неї з'явилися жіночні форми, обриси. А зараз що? Я категорично проти такого схуднення », - цитує спортсмена Daily Mail.

В інтерв'ю зарубіжним ЗМІ Олеся прокоментувала висловлювання батька. Вона підтвердила, що важить 47-48 кілограмів, але вважає, що це нормальна вага для моделі. Справа в тому, що в січні 2015 року Кафельникова підписала контракт з лондонським модельним агентством Elite, де тепер і працює.


Алеся регулярно викладає в Інстаграм знімки з подіумів і фотосесій. У її сторінки понад 200 тисяч передплатників.
У коментарях до фото одні користувачі хвалять і заздрять стрункій фігурі дівчини, інші - турбуються про її здоров'я: 

"Ідеал ідеалів", "Фігура вищий клас», «Дівчатка, думайте про своє здоров'я. Головне - вчасно зупинитися в гонитві за худобою ".


Варто відзначити, що мама Олесі - Марія Тишкова - теж була моделлю. У шлюбі з нею Кафельников прожив три роки, а після розлучення дочка залишилася жити з батьком. Нещодавно колишнє подружжя знову зійшлися.