Війна
28 березня 2016
Під Авдіївкою бойовики штурмували позиції українських військових
Протягом доби бойовики 50 разів відкривали вогонь використовуючи при цьому і заборонене Мінськими домовленостями озброєння.
news-image

Як повідомляє «Є!» з посиланням на прес-центр штабу АТО, на всіх ділянках фронту було неспокійно, але найскладніша ситуація склалася в районі Авдіївки.

Там (в районі Авдіївки - прим.ред.) 15 разів по наших позиціях загарбники вели вогонь з 120-мм та 82-мм мінометів. Окрім того, неодноразово застосовували гранатомети, кулемети великого калібру та стрілецьку зброю. Також тут незаконні збройні формування спробували взяти штурмом один із опорних пунктів сил АТО. Бійці Збройних Сил України відкрили вогонь у відповідь і диверсійно-розвідувальна група противника у складі шести осіб відступила, - йдеться у повідомленні штабу АТО.

Також відомо, що у напрямку Донецька обстріли сил АТО відбулися в районах шахти Бутівка, Луганське, Піски, Опитне та Зайцевому.

З метою утримання своїх позицій українські військові декілька разів відкривали вогонь у відповідь. Загалом ситуація залишається складною проте контрольованої силами АТО.

Читайте також: У промзоні Авдіївки медики були обстріляні бойовиками