Події
28 березня 2016
Отару Кушанашвілі можуть заборонити в'їзд до України
Новому ведучому українського "Радио Вести" Отару Кушанашвілі можуть заборонити в'їзд в Україну через його скандальні прокремлівські висловлювання.
news-image
Про це у Facebook повідомив нардеп від БПП Мустафа Найєм, передає «Є!».
 
Завтра разом з колегами по парламенту підготуємо і відправимо звернення до Служби безпеки України з проханням заборонити в'їзд в країну російському журналісту Отару Кушанашвілі, - заявив нардеп.

Він пояснив, що це пов'язано з недавніми заявами Кушанашвілі в інтерв'ю каналу LifeNews, де скандальний російський шоумен заявив, що український прем'єр-міністр "не в собі", а він особисто у ситуації з війною на Донбасі підтримує Російську Федерацію.

Я проти постійної присутності в ефірі воюючої країни людини, яка відверто і відкрито буде захищати Кремль - штаб-квартиру країни-агресора, з вини якої загинули тисячі наших співгромадян. Крім цього не вважаю за можливе, щоб іноземний громадянин, публічна особа, претендуючи на роботу в ЗМІ моєї країни, відкрито ображала прем'єр-міністра України, - заявив Найєм.

Нагадаємо, 25 березня стало відомо, що російський журналіст Отар Кушанашвілі стане ведучим ранкового ефіру "Радио Вести".

Читайте також: Повернення до України: Новим ведучим радіо «Вести» став скандальний Отар Кушанашвілі