Київ
28 березня 2016
Володимир Кличко зібрав на святкуванні свого ювілею 3 млн доларів
Вечірка в честь дня народження мала благодійний характер.
news-image

 Український боксер Володимир Кличко в честь свого 40-річчя влаштував грандіозну вечірку, на якій були присутні численні віп-персони. Варто зазначити, що на заході збиралися гроші для фонду братів Klitschko Foundation.

"Цього року традиційний благодійний захід, який відбувся на мій 40-й день народження, зібрав безпрецедентну суму пожертвувань - більше 3 млн долл! Ми вдячні всім, хто зробив внески. Я хочу також сказати величезне спасибі Арнольду Шварценеггеру, Сильвестру Сталлоне, Роджеру Федереру, Роберту Бейкеру, видавничому дому Taschen, Олександру Повєткіну, Андрію Шевченку, компанії Porsche і Князеві Монако Альберу II, які надали лоти на благодійний аукціон", - розповів Володимир Кличко на своїй сторінці в соцмережі.

На вечірці, влаштованій в київському готелі "Інтерконтиненталь", вхід був платним - 1 тис. дол. Проте основну частину коштів зібрали через аукціон. Серед представлених лотів були: аудієнція у принца Монако Альберта, картина  Сильвестра Сталоне, картина з відбитками долонь братів Кличків і ін. Особливий ажіотаж викликала "косуха" Арнольда Шварцнегера, в якій актор знімався в фільмі "Термінатор". Її за 300 тис. долл придбав український олігарх Олександр Ярославський.