Події
28 березня 2016
У Держдумі запевняють, що в Росії грошей як грязі
Грошей у Росії як грязі, але у держави не завжди виходить розпоряджатися ними ефективно, заявив глава комітету Держдуми з бюджету і податків Андрій Макаров.
news-image

Про це він заявив, виступаючи на освітньому форумі "Кандидат", який проводить партія "Єдина Росія", передає «Є!» з посиланням на РІА Новини.

Головне - зрозуміти, що у нас грошей як грязі. Ми просто з ними поводитись ефективно не завжди можемо, - сказав він, додавши, що за останні чотири роки Держдумі вдалося повернути функцію парламентського контролю над витрачанням бюджетних коштів.

Як передає агентство, Макаров також висловився проти запуску "друкарського верстата» в спробі вирішення проблем в економіці, вказавши, що це розжене інфляцію.

Головний рецепт - давайте надрукуємо гроші, і всім буде жити добре ... Але скільки буде коштувати булка хліба в магазині при цьому, не говорить ніхто, - цитує його слова агентство.

Глава Банку Росії Ельвіра Набіулліна, нагадує інформагентство, неодноразово виступала проти підтримки російської економіки шляхом запуску "друкарського верстата".

Читайте також: Медведєв попередив росіян, що грошей може не вистачити