Шоу-біз та культура
28 березня 2016
У «Ленінграді» виключили права Аліси Вокс на пісню «Експонат»
Всі права на хіт належать Сергію Шнурову.
news-image

24 березня стало відомо, що солістка групи "Ленінград" Аліса Вокс йде з колективу, передає «Є!».

Відповідну заяву виконавиця зробила в одній з соцмереж.

Слідом за цією новиною повідомлялося, що її місце займуть відразу дві дівчини, яких Сергій Шнуров вже представив на одному зі своїх концертів.

Тепер замість Аліси на сцену з "Ленінградом" виходитимуть Василиса і Флорида.

Трохи пізніше стали з'являтися новини про те, що Аліса пішла не за власним бажанням, а змушена була покинути групу за наполяганням її лідера.

Сам Сергій Шнуров також прокоментував ситуацію, зазначивши, що придумані ним і зроблені колективом "героїні міфу досить швидко і наївно начитають самі вірити в свою Божественну природу".

Після цієї різкої заяви Шнуров також зазначив, що Вокс не має прав на сольне виконання хіта "Експонат".

Напередодні Денис Вейко, директор колективу "Ленінград", підтвердив, що Аліса Вокс ніколи не володіла правами на композицію "Експонат", а лише виконувала її. Всі права на хіт належать Сергію Шнурову, який є автором слів і музики.

Директор групи підкреслив, що зараз у "Ленінграда" все складається якнайкраще.

Нагадаємо, Аліса Вокс була вокалісткою "Ленінграда" з 2012 року. До цього вокалісткою і бек-вокалісткою колективу була Юлія Коган. Спочатку Вокс виступала з групою в якості бек-вокалістки, але вже через рік стала повноправною вокалісткою. Найвідомішими хітами у виконанні дівчини стали "Патриотка", "Сумка", "Плачу і плачу" і "Експонат".

Читайте також: У Кремлі не виключають зустрічі Путіна з Елтоном Джоном