Війна
28 березня 2016
У «ЛНР» одіозного бойовика звинувачують у викрадені дитини
Славнозвісний "Бабай" разом із дружиною забрали у жінки 4-річного малюка.
news-image

Бойовика "ЛНР" на прізвисько "Бабай" разом із дружиною звинувачують у викраденні 4-річної дитини на окупованій території. Про це 28 березня заявив начальник слідчого відділу "генеральної прокуратури ЛНР" Леонід Ткаченко, повідомляє «Є!» з посиланням на ICTV.

За інформацією, Володимир Тимофеєв, відомий як "Бабай", викрав у мешканки Стаханова хлопчика Антона, 2012 року народження. Бойовик із дружиною вирішили, що хлопчик живе у родині в поганих умовах й забрали його від батьків. Однак соціальні служби переконують, що родина Антона є цілком задовільною й вимагали від "Бабая" повернути дитину рідним.

В родині бойовика хлопчик жив з січня 2015 року. На прохання повернути малюка Тимофеєв з дружиною відповідали погрозами.

Правоохоронні структури "ЛНР" повідомили, що 25 березня маленький Антон повернувся в родину. Спочатку хлопчика доставили у лікарню, оглянули, він виявився здоровим. Повідомляється, що хлопчик при зустрічі не впізнав своїх біологічних батьків поки йому не показали відео, на якому він зображений разом із родиною.

Силовики псевдореспубліки «ЛНР» відкрили кримінальне провадження за підозрою у викраденні дитини.