Світ
29 березня 2016
На виступ Порошенка у Вашингтоні обмежено доступ
У Вашингтоні посилено заходи безпеки після інциденту.
news-image

На виступ Президента України на Українському форумі у Вашингтоні через стрілянину в Капітолії посилено заходи безпеки. Це призвело до обмеження доступу на виступ Петра Порошенка, повідомляє «Є!» з посиланням на "РИА Новости".

Форум відбудеться в центрі для відвідувачів на Капітолійському пагорбі ввечері 30 березня.

Планувалося, що частина публіки може перебувати під час виступу Порошенка в залі за спецзапрошеннями, а всі інші будуть дивитися його на моніторі в додатковій аудиторії.

У зв'язку з новими побоюваннями, пов'язаними із забезпеченням безпеки в центрі для відвідувачів на Капітолійському пагорбі, ми більше не зможемо прийняти в додатковій аудиторії стільки народу, скільки планувалося раніше. Бути присутнім на виступі або дивитися його зможуть тільки власники квитків. Ми з жалем інформуємо вас, що ви не зможете побачити і почути виступ президента Порошенка в середу ввечері", - повідомив віце-президент Американо-української фундації, що організовує форум, Джон Кун.

Як зазначалось, правоохоронні органи Вашингтона були підняті в понеділок по тривозі після того, як озброєний чоловік спробував потрапити в будівлю центру для відвідувачів конгресу США.