Політика
30 березня 2016
Юлія Володимирівна вже почала свою парламентську кампанію, - Найєм
Нардеп вважає, що Юлія Тимошенко "шантажує" інші політичні сили.
news-image

Нардеп Мустафа Найєм прокоментував позицію Юлії Тимошенко. Нагадаємо, що вона погодилася приєднатися до коаліції лише за низки вимог. Про це передає кореспондент «Є!».

"Зараз зрозуміло, що з боку "Батьківщини" триває шантаж. Справа в тому, що до того, як у нас було чотири партнери в коаліції і була партія Олега Ляшка, вони між собою ділили цю "золоту акцію". Зараз у них монополія на диктування умов, і мені здається, Юлія Володимирівна повторює той же сценарій, який вони проробляли у 2006 році, а потім ще багато разів під час коаліційних переговорів"

"Юлія Володимирівна вже почала свою парламентську кампанію. Ті вимоги, які вона висунула до коаліції, вони неможливі з огляду на те, які ми маємо міжнародні договори. Юлія Володимирівна як досвідчений політик і колишній прем'єр це знає. Це все робиться для одного, щоб потім, під час кампанії говорити, що "я пропонувала, я хотіла, але так не сталося. 

Нардеп вважає, що лідер "Батьківщини" втягує у свої маніпуляції дві великі фракції. 

"З іншого боку, у двох фракціях є можливість створити коаліцію. Для цього потрібно залучити позафракційних народних депутатів, мається на увазі не регіоналів, не тих людей, які причетні були до минулої влади, а тих людей, які пройшли в парламент, вийшли зі своїх фракцій або їх виключили з їх фракції. Ці депутати можуть бути залучені або через Блок Петра Порошенка, або через "Народний фронт" і це одна зі схем, за якою може бути створена коаліція"