Політика
30 березня 2016
Для Тимошенко переговори щодо коаліції - це пускання димової завіси, - Геращенко
Нардеп вважає, що Юлія Тимошенко прагне продемонструвати, що вона "улюблениця українського народу".
news-image

На запитання журналістів відповів Антон Геращенко, передає «Є!».  Стосовно вимог Юлії Тимошенко, які вона висунула до Верховної Ради, нардеп висловився так: 

"Юлія Тимошенко хоче за вхід в коаліцію все і ще трішечки більше. Зокрема вона запропонувала пакети законопроектів, які фактично є диким популізмом, які жодним чином не торкаються реальності. Вона хоче таким чином просто-напросто показати, що вона найголовніша улюблениця українського народу. Це дикий популізм, через який ми перебуваємо там, де перебуваємо"

На прохання конкретизувати, які законопроекти маються на увазі, Антон Геращенко відповів:

"Це законопроект про підвищення зарплат та пенсій, зниження тарифів на житлово-комунальні послуги. Я також хочу, щоб у нас були дуже високі зарплати, дуже високі пенсії та мінімальні тарифи, але для цього повинна працювати економіка. А для того, щоб працювала економіка, ми повинні стабілізувати курс національної валюти, накінець-то завершити кризу, агресію Росії і перемогти її разом з країнами Заходу. І займатися залученням інвестицій в країну в тому плані, що у нас буде працювати закон. А Юлія Володимирівну цікавить не це - її цікавить прихід до влади. А для приходу до влади їй потрібні нові вибори.Тому для неї переговори щодо коаліції - це пускання димової завіси"