Політика
31 березня 2016
Рада проголосувала за один із законів, запропонованих Тимошенко, - нардеп
Один із законів, запропонованих фракцією "Батьківщина", був проголосований більшістю депутатів.
news-image

Народний депутат Вадим Івченко повідомив журналістам, що за один із законів, прийняття яких вимагає Юлія Тимошенко, вже проголосувала більшість у парламенті. Про це повідомляє кореспондент «Є!».

"Було проголосовано в парламенті більше 260 депутатами один з тих законопроектів, які вимагала фракція "Батьківщина". Майже всі говорили про популістські закони, але 262 голоси сьогодні були на табло. І всі такі законопроекти "Батьківщини", вони стоять. Так, дещо вони не відповідають окремим нашим домовленостям з МВФ, а це означає - потрібно сідати і домовлятися, проводити політику, яка буде направлена безпосередньо на людину, а не чекати 1 квітня, коли у нас знову на 51% зростуть тарифи і знову зростуть комунальні послуги та опалення"

Щодо цього законопроекту - це новаторство, саме так висловився нардеп.

"У новий аграрний устрій України введено питання сімейного фермерства. У нас сьогодні 4,5 мільйона одноосібників, які не можуть легально потрапити на організований ринок продажу продукції"
"Далі будуть зміни до податкового законодавства, далі має піти програма уряду про створення цих сімейних ферм, далі має бути державна підтримка і "Батьківщина" про це говорила. Десь мільярд гривень на те, щоб їх створювати. Далі зміни до земельного законодавства, яке буде давати можливість цим сімейним фермам отримувати землі і вести своє господарство"