Переможець шоу «Голос країни-5» відзначив новосілля в квартирі, що подарувала Тіна Кароль
Переможець шоу «Голос країни-5» Антон Копитін зробив ремонт у квартирі, яку йому влітку 2015 року подарувала Тіна Кароль.
news-image

Переможець шоу «Голос країни-5» Антон Копитін лише зараз відсвяткував новосілля в квартирі, що подарувала йому наставниця Тіна Кароль, передає «Є!» із посиланням на Viva!

Антон зрідка знаходив вільний час між виступами на концертах, щоб облаштувати нове житло. Із завершенням ремонту артисту допомогли друзі.

Справа в тому, що довгий час у нас ремонту як такого не було. Щось я встигав самостійно робити між концертами, гастролями, але часу катастрофічно не вистачало. І ось наші друзі перед Новим роком зробили нам подарунок: запропонували допомогти з ремонтом. На кілька місяців ми переїхали до сестри і ось буквально недавно заїхали в облаштовану, світлу, теплу квартиру. І хоч вона однокімнатна, діткам тут дуже комфортно! - розповів Антон Копитін.

Нагадаємо, Антон Копитін - переселенець із Донецька, вони з дружиною виховують трьох дітей. Після перемоги в шоу «Голос країни-5» артист багато гастролює і навіть побував з концертами за кордоном.