Світ
4 квітня 2016
В Китаї пройшов жорстокий фестиваль собачого м'яса (ФОТО 18+)
Протягом кількох днів фестивалю були вбиті близько 10 тисяч собак і кішок.
news-image

Щорічний фестиваль собачого м'яса пройшов у місті Юлін, що на півдні Китаю, повідомляє «Є!».

Щоб заспокоїти захисників диких та домашніх тварин та просто любителів чотириногих друзів із усіх країн світу, місцева влада оголосила, що забій тварин було приурочено до фестивалю, який відзначається щорічно.

Але захисники тварин провели власне розслідування, вони встановили, що забивали не лише бездомних собак, але й тварин, яких викрадали в господарів.

Коли представники організації з захисту прав тварин "Гуманне суспільство" приїхали в Юлін перед фестивалем собачого м'яса, вони побачили шокуючі докази щоденного забою цих тварин, який відбувається протягом усього року. Вони знайшли справжню бойню, де забивали близько 300 собак та кішок щодня.

Як видно з фото, собаки та кішки сидять у тісних клітках та чекають своєї смерті. Серед них є багато травмованих тварин, які стікають кров'ю.

За оцінками експертів, щорічно в Китаї вбивають 10-20 мільйонів собак для споживання їх м'яса людьми. Це жорстока торгівля, весь жах якої не лише в нелюдському поводженні з тваринами, а й у серйозній загрозі для здоров'я людей. Всесвітня організація охорони здоров'я, стверджує, що ці собачі бійні є осередками розповсюдження таких страшних хвороб, як холера та сказ.