Події
6 квітня 2016
Уперше за 4 роки в Кремлі силовики відрепетирують загрозу теракту
Федеральна служба охорони РФ у четвер, 7 квітня, проведе навчання з відпрацювання загроз терористичного характеру в Кремлі і на прилеглій території.
news-image

Про це повідомляє «Є!» з посиланням на "Інтерфакс" і Центр зі зв'язків з пресою і громадськістю служби ФСО.

В ході навчань відпрацьовуватимуться практичні питання службової діяльності, пов'язані з профілактикою загроз терористичного характеру, припиненням протиправних дій та забезпеченням пожежної безпеки на об'єкті, що охороняється, - заявили в службі, зазначивши, що частина навчань буде відпрацьовуватися в акваторії Москви-ріки.

Видання нагадує, що попередні навчання в районі Кремля пройшли в жовтні 2012 року. Тоді перекривалися Олександрівський сад, Красна площа і Василівський спуск. Цього разу ніяких обмежень на пересування громадян у зв'язку з навчаннями вводитися не буде, підкреслили в ФСО.

Також відзначено, що на початку року в Московській області військовослужбовці інженерно-саперних підрозділів відпрацьовували мінування напрямків, з яких імовірна танкова атака на столицю РФ. В цілому в маневрах взяли участь понад 1,2 тисячі військовослужбовців, близько 200 одиниць військової і спеціальної техніки.

Читайте також: У Дагестані продовжують тероризувати російську поліцію