Події
9 квітня 2016
Маша, яка «хапнула шмат Труханового острова», збунтувала столичне суспільство
Соцмережі вибухнули обуренням стосовно сміливої заяви одеситки.
news-image

9 квітня соцмережі сколихнула заява одеситки Маші Сімович, яка написала у Facebook, що отримала "шмат Труханового острова" у довготривалу оренду й запрошує друзів на травневі свята підзаробити там грошей. Допис миттєво розповсюдився серед обурених користувачів, зчинивши у столичному суспільстві чималий резонанс, повідомляє «Є!».

Новоспечена орендарка зазначила, що земельна ділянка є "молодіжним кемпінгом", тому вона запрошує проводити там семінари. Сімович написала, що також запрошує рестораторів та інших бізнесменів, котрі не проти "поліпшити свій добробут".

Більш того, у коментарях одіозна одеситка, якій написали, що там планували робити табір відпочинку для дітей учасників АТО, жорстко відповіла коментатору. Військових жінка назвала "хазарьем", котре необхідно "давити".

"Дітей атошників там не буде, я не спонсорують несповна розуму, вибач ...", - відповіла Сімович.

Оскільки зухвалий допис одеситки Сімович викликав вибуховий суспільний резонанс, питанням зацікавились у КМДА. 

Депутат Київради Сергій Гусовський пообіцяв, що з'ясує, чи отримував хтось останнім часом ділянки на Трухановому острові. Він зазначив, що "подальші дії будуть простими і влучними".

Заступник міського голови Києва Олексій Резніков відреагував на зухвалий допис безапеляційним твердженням, що за час його каденції на Трухановому острові ніхто не отримував земельні ділянки.

"Навіть звернення чинних спортивних баз були заморожені до проведення перевірки, створеної депутатською комісією. Наскільки мені відомо, і в цій каденції наш депутатський міської корпус не приймав таких рішень", - акцентував чиновник.

Резніков підкреслив, що позиція мера Києва Віталія Кличка та депутатського корпусу КМДА по Трухановому острову є принциповою: ця місцина є місцем відпочинку усіх киян та гостей столиці.

Заступник мера зауважив, що реакція на подібне "хапання" землі буде швидкою й жорсткою.