Суспільство
17 квітня 2016
Домашні улюбленці українських політиків
Дізнайтеся, які домашні тварини живуть у відомих українських політиків.
news-image

Політики - люди дуже зайняті, бо займаються вирішенням проблем цілої країни. Через це у багатьох не вистачає часу на сім'ю, не кажучи вже про домашніх улюбленців. Але, незважаючи на це, деякі політики все-таки заводять чотириногих друзів, щоб після важкого робочого дня вдома їх чекала завжди радісна пухнаста тваринка. «Є!» розповість, які домашні улюбленці були або є в українських політиків.

У президента України Петра Порошенка вдома живуть два йоркширські тер'єри на ім'я Геракл і Кнопа.

У Юлії Тимошенко три собаки:лабрадор, алабай та йоркширський тер'єр Булат. 

У Арсенія Яценюка є кіт Персик. На фото дружина Яценюка - Терезія Яценюк із улюбленцем сім'ї.

У Юрія Луценка ще з 2010 року живе собака породи фила бразилейро на ім'я Бос. 

Також у родині Луценків живе кіт породи мейн-кун на ім'я Кузьмич.

Наприкінці 2015 року в родині Луценків з'явився третій домашній улюбленець - бернський зенненхунд Черчиль.

Лідер "Радикальної партії" Олег Ляшко обожнює собак. У нього їх сім: два ротвейлера, шарпей Мачо, бернський зенненхунд та три дворняги.

Найпопулярнішою є ротвейлерка на ім'я Іджі, з якою він навіть ходив на телеефіри. 

У 2013 році Ляшко влаштував справжній "розпродаж собак". Іджі привела 11 цуценят, одного з них Ляшко залишив собі, а інших розпродав на благодійному аукціоні, кошти були витрачені на допомогу безпритульним тваринам.

На цьому знімку Олег Ляшко зі своєю дворнягою Шахтариком.

У заступника Ляшка - Андрія Лозового живе французький бульдог на ім'я Іван Петрович, якого він часто бере з собою на громадські заходи та навіть на засідання Верховної Ради. 

У Леоніда Черновецького живуть чотири їжака та тхір. Але його улюбленцем є безпородний кіт Яша. Черновецький настільки любить свого кота, що навіть роздруковує його фото в якості листівок та дарує своїм друзям.

У Леоніда Кравчука живе безпородна полосата кішечка, яку він знайшов вмираючою на порозі свого дому. Ветеринари відмовилися допомагати, сказавши, що її вже не врятувати. Леонід Макарович узявся рятувати кішку сам за допомогою сильного антибіотику, який розвів водою та закапував тваринці у рот. Через шість днів кішечка видужала та залишилася жити в Кравчука. 

Також у Леоніда Макаровича є три собаки: німецька вівчарка Цезар, бернський зенненхунд Жан та велика дворняга. Він називає своїх собак "синочками".

 

 Автор: Ірина Радченко