Світ
11 квітня 2016
Німецькі спецслужби твердять, що російська розвідка готує диверсантів
Росія по всьому світу створила клуби бойового єдиноборства, у яких тренує майбутніх терористів.
news-image

Німецькі спецслужби провели розслідування і з'ясували, що російська розвідка організовує по всьому світу клуби бойового єдиноборства "Система", в яких готують терористів, провокаторів і диверсантів. Про це повідомляє німецьке видання Bild, повідомляє «Є!».

Інформацію про клуби єдиноборств, організовані російською розвідкою, оприлюднив у своєму розслідуванні екс-віце-президент російського офісу "Фокусу" Борис Райтшустер. В Росії він працював з 1999 по 2015 рік. Автор зобразив факти свого розслідування у книзі "Таємні війни Путіна".

За інформацією, Путін має прямий вплив на мережу бойових мистецтв "Система", у якій тренуються спортсмени, котрі співпрацюють з військовою розвідкою і ВДВ Росії.

"Ця бойова сила на ворожій території є опорою в прихованій війні Путіна проти Заходу», - пише автор.

Західні спецслужби виявили близько 300 осіб в минулому році в одній тільки Німеччині, які мають відношення до секретних структур "Система". Повідомляється, що серед бійців даних єдиноборств є солдати, поліцейські, судові секретарі та члени німецької поліції і армійських елітних підрозділів.

Окрім Німеччини, такі клуби зафіксовані у горах Швейцарії та у Чехії. Відомо, що вони співпрацюють з російськими козацькими об'єднаннями та рокерами "Нічні вовки".

У клубі "Система" займаються не лише єдиноборствами, а й тренуються зі зброєю та вибухівкою. Особливо здібні борці мають змогу продовжити "навчання" у Москві.