Події
12 квітня 2016
Власник гаража, у якому стояла автівка зниклого львів'янина, здавав його в оренду
Чоловік твердить, що не міг забрати ключі у орендарів.
news-image

Автомобіль Audi, який належить зниклому львів'янину Тарасу Познякову, знайшли у гаражному кооперативі "Темп-1" у Києво-Святошинському районі столиці, повідомляє «Є!» з посиланням на ТСН.

Поліція приховує оперативну інформацію від журналістів, однак дещо їм дізнатися все ж вдалося. Жінка на ім'я Марія, котра працює у кооперативі охоронницею, розповіла, що ходила до гаража, щоб підписати деякі документи. Зізнається: салону автомобіля на власні очі не бачила, але чула розмову слідчих, що всередині є плями крові, розбите скло, куля та брудні чоботи.

Волонтери, які активно протягом тижня займаються пошуками Тараса, обурені діями поліції. Мовляв, правоохоронці не повідомляють їм жодної інформації, хоча мета у них спільна.

Журналісти з'ясували, що гараж належить киянину Андрію. Телефоном запитали у нього подробиці. Чоловік був неговірким, але зізнався, що гараж здавав у оренду й давно намагався забрати у орендарів ключі від приміщення. Чоловік зазначив, що здавав гараж протягом кількох років. Інші подробиці відмовився повідомляти, посилаючись на таємницю слідства.