Вагітна Аніта Луценко розповіла про свого коханого
Відомий фітнес-тренер привідкрила завісу особистого життя.
news-image

Нещодавно фітнес-тренер і телеведуча Аніта Луценко здивувала всіх незвичайною новиною. Як виявилося, спортсменка знаходиться в «цікавому положенні», причому, на останніх термінах, повідомляє «Є!».

Щоб уникнути зайвої уваги і питань, Аніта ще на четвертому місяці поїхала на Шрі-Ланку і там провела кілька місяців. Після повернення до Києва приховувати свою вагітність вже не було сенсу, і Луценко зважилася на інтерв'ю і фотосесію.

Розповідаючи про зміни в житті, Аніта не змогла уникнути питань про те, хто ж батько дитини.

«Мій обранець - людина зовсім не публічна і не любить суєту навколо. Якось я запитала: чи хоче він, щоб я представила його широкій публіці: "Розважайся сама", - відповів він», - розповіла Луценко.


До речі, на своїй сторінці в Instagram Аніта опублікувала і помісячну добірку фотографій, на яких видно всі зміни її фігури.

«Відкриваю секрет. Хтось питав, чому я підстриглася коротко-коротко. Так ось, я це зробила в день, коли побачила 2 смужки! Ідеальний час для обнулення, для того, щоб нарешті перестати фарбувати волосся і подивитися, як вони відростуть за 8 місяців. Ну адже цікаво ж. Фото номер 5 (5 міс.) - моє улюблене. Коли груди ого-го, а люди на пляжі, дивлячись на твій живіт, просто думають, що ти багато їси. До речі, коханому так подобається моя фігура зараз, що вже замовлення на наступного», - жартома підписала фото Луценко.