Політика
13 квітня 2016
Це банальний дерибан посад олігархічними кланами, - Ляшко
Лідер Радикальної партії висловив свою думку щодо коаліції.
news-image

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко прокоментував ситуацію в парламенті. Про це повідомляє кореспондент «Є!».

"Те, що зараз відбувається у політичному просторі країни - це спроба узурпації влади президентом Порошенком. Неконституційний спосіб формування коаліції за участю тітушок, так само корупційний спосіб формування уряду, коли клани між собою домовляються і олігархи, чий ставленик буде в уряді. Цей уряд, який зараз формується, уряд Порошенка-Гройсмана, це уряд, який не захищатиме інтереси громадян, цей уряд захищатиме інтереси олігархів, олігархічних груп і корупційних схем. Тому наша політична сила - "Радикальна партія" - ні коаліцію цю, сформовану в неконституційний спосіб, не визнає, ні олігархічний уряд Порошенка-Гройсмана ми так само не визнаємо і підтримувати не будемо"

Олег Ляшко пояснив, чому його політична сила вийшла з переговорного процесу. 

"Це банальний дерибан посад олігархічними кланами, це банальна спроба сісти на ті чи інші корупційні потоки і керувати ними, і все"
"Вони хочуть спробувати нас використати для того, щоб самим дерибанити та займатися корупцією. У нас є відомі вимоги, ми неодноразово їх озвучували, це прийняття нашого антикризового плану економічних дій, які, ми вимагаємо, був покладений в основу діяльності наступного уряду. Так само ми вимагаємо в коаліційній угоді записати кілька для нас принципово важливих речей. це заборона на продаж земель сільськогосподарського призначення, це відмова від підвищення пенсійного віку для українських громадян, це скасування оподаткування пенсій, це повернення сільгоспвиробникам пільгового режиму оподаткування..."