Події
13 квітня 2016
Скандал у СБУ: бійці «Альфи» оприлюднили шокуючу заяву
Співробітники антитерористичного підрозділу Служби безпеки, які майже завжди працюють у режимі інформаційної тиші, розповіли про те, як один з їх керівників кинув своїх бійців напризволяще під час бою.
news-image

Як повідомляє «Є!», сьогодні на офіційному сайті СБУ бійці "Альфи" розповіли про перший бій підрозділу, який стався два роки тому у Слов'янську.

Зі слів захисників України, підполковник СБУ Андрій Дубовик, який був одним з керівників групи, не організував оборону місця зупинки правоохоронців, а потім залишив керівництво СБУ на полі бою без охорони, кинувши бійців напризволяще.

Ми, бійці спецпідрозділу "Альфа" обурені позицією Андрія Дубовика, який плюндрує імена тих наших бойових побратимів, що віддали своє життя за Україну, - зазначили спецпризначенці. - Чому за два роки жодного разу Дубовик не відвідав родину загиблого героя, не надав допомоги, не підтримав словом, ділом?!".

Співробітники СБУ підкреслили, що є вірними присязі та служать своєму народові, та й надалі стоятимуть на захисті родин наших побратимів, одже чорнити пам'ять загиблих нікому не дадуть.

Читайте також: СБУ назвали початковий курс академії на честь першого загиблого у війні бійця (ФОТО+ВІДЕО)