Політика
14 квітня 2016
Ця Верховна Рада до кінця своєї каденції не добуде, - нардеп
Парасюк вважає призначення Гройсмана політичною грою президента.
news-image

Нардеп Володимир Парасюк коротко охарактеризував ситуацію у парламенті, зокрема створення коаліції:

"Порошенко виграв для "Народного фронту" і для себе певний запас часу для підготовки до виборів. Ось все, що відбулося у Верховній Раді. Зараз до виборів ніхто не був готовий і ніхто не хоче зв'язуватися з таким питанням, як вибори. Потрібен час, щоб відновити частину рейтингу, потрібен час, щоб підготуватися до виборів"
"Ця Верховна Рада до кінця своєї каденції не добуде. Вона 100% розлетиться, тому що політична криза розпочалась не сьогодні. Що сьогодні відбулось? Поставили Гройсмана. Чисту кон'юнктуру президента, який в деяких моментах зможе трохи врегулювати певні питання в економічному секторі і управлінському. Він хоче таким методом більше позитиву для своєї команди"

Призначення Гройсмана Володимир Парасюк вважає політичною грою:

"Це суто політиканство, тонка гра для того, щоб втримати владу. Все, більше нічого. Не шукайте там підтекстів, не докопуйтесь до написаних чужою людиною слів президента. Там нічого цікавого нема. Це суто гра, в якій потрібно зробити так, щоб потім Порошенко ще мав якийсь вплив. Бо на даний момент, якщо він піде на вибори, він втратить владу"