Політика
14 квітня 2016
У «Батьківщині» прокоментували офшорний скандал з Порошенко
Нардеп від "Батьківщини" Сергій Власенко вважає, що будь-який політик не має займатися бізнесом, і навів власний приклад.
news-image

Про це він розповів кореспондентові «Є!» в кулуарах ВР.

"Насправді, будь-який політик, який лише іде у політику, повинен вирішити всі свої бізнесові справи і не займатися бізнесом", - наголосив він.

Також нардеп навів власний приклад:

Я, коли ішов до Верховної Ради, був партнером юридичної компанії №1, я склав свої повноваження і вийшов із бізнесу. І вважаю, що це коректно і справедливо. Жодного дня перебування у політиці я не маю відношення до жодного бізнесу: ні в якості акціонера, ні в якості учасника, ні в якості засновника. Я вважаю що так має поступати будь-який політик, - підкреслив Власенко.

Нагадаємо, документи, тепер відомі під назвою "Панамських документів", розкрили нещодавно інформацію про те, що в 2014 році президент України Петро Порошенко став власником компанії Prime Asset Partners Ltd, зареєстрованої на Британських Віргінських Островах, міжнародному офшорному центрі. У Порошенка пояснили цю структуру як проміжну у створенні "сліпого трасту".