Суспільство
15 квітня 2016
Іво Бобул гнівно відреагував на архівні записи його співів з екс-Генпрокурором (відео)
Співак заявляє, що не пам'ятає, на якому заході він співав із Віктором Пшонкою.
news-image

Відомий український співак Іво Бубул нервово сприйняв розповсюдження відео, де він співає з екс-Генпрокурором Віктором Пшонкою, повідомляє «Є!» з посиланням на  ТСН.

Телефоном співак роздратовано прокоментував журналістам цю подію, наголосивши, що дане відео існує в мережі вже давно. Тому він не розуміє, чому зараз архівний запис викликав такий суспільний резонанс.

"Я не пам'ятаю, який це був рік. Я - співак, я не політик. Мені сказали співати - я і прийшов співати. Я не розумію, навіщо ви піднімаєте ці питання", - роздратовано прокоментував Бобул.

Бобул зізнався, що нерідко співав на провладних заходах й не міг відмовити чиновникам. Каже, що пісню для спільного виконання із Пшонкою він обрав не самостійно й заспівати дуетом з прокурором-втікачем його попросили.

Співак переконує, що його на основі давнього запису намагаються записати у "вороги народу".

"Я не знаю, що це за подія - свято не свято. Просто сказали - треба співати. І все. Мені сказали, що він хоче співати цю пісню", - розповів артист.

Не менш резонансне обурення у суспільстві викликала демонстрація ТРК "Україна" телесеріалу  про військовий конфлікт на Донбасі "Не зарікайся". Автори фільму відкрито демонструють антиукраїнську позицію й підтримують бойовиків "ДНР".