Суспільство
15 квітня 2016
Автор сценарію серіалу про війну на Донбасі прокоментувала глядацьку критику
Тетяна Гнедаш переконує, що незрозумілу ситуацію створили вирвані з контексту фрази.
news-image

Автор сценарію серіалу "Не зарікайся" Тетяна Гнедаш прокоментувала у Facebook масову критику з боку глядачів щодо деяких епізодів мелодрами, повідомляє «Є!».

"Ми написали дуже щиру історію. Зрозуміло, всі герої і обставини вигадані, збіги випадкові: наші персонажі виявляються в несподіваних місцях в потрібні нам моменти, хоча так не буває в звичайному житті. Нас, як авторів серіалу, надихнули десятки реальних героїв і подій. Найскладніше в роботі з подібною тематикою - дотримати баланс думок, утриматися від однозначних оцінок", - зауважила автор.

Гнедаш зауважила, що серіал не про війну, а про любов й стосунки між людьми. У мелодрамі переплітаються безліч сюжетів й один із них глядачі вирвали із контексту, переконана вона.

"Як автора серіалу «Не зарікайся» мене обурює те, що фрази персонажів виривають з контексту, не знаючи сюжету і не розуміючи суті історії", - наголосила Гнедаш.

Авторка переконана, що викривити сьогодні можна будь-який серіал. Вона зазначила, що не реагуватиме на "брехню" й надалі робитиме свою справу.

Нагадаємо, ТРК "Україна" демонструє серіал про військові події на сході країни з вельми неоднозначною позицією.