Події
17 квітня 2016
Брат ватажка «ДНР» влаштував бійку та різанину в пивбарі (відео)
Сергій Захарченко не має у самопроголошеній республіці жодних посад.
news-image

Сергій Захарченко, брат самопроголошеного лідера "ДНР" Олександра Захарченка, у пивному барі «Beerstown» влаштував бійку та поранив розбитим келихом офіціанта у шию, повідомляє «Є!» з посиланням на "Четверту владу".

Інцидент стався декілька днів тому, але інформація про нього замовчувалась. Однак ситуацією скористався польовий командир бойовиків "ДНР" Олександр Ходаковський, котрий не втратить можливості помститися Захарченку. Саме він розповсюдив у Мережі відео з камер спостереження пивбару у одному із своїх блогів.

У дописі йдеться про те, що Сергій Захарченко прибув до закладу у нетверезому стані, почав чіпати офіціанток, а потім влаштував бійку. Він розмахував перед відвідувачами закладу пістолетом, а потім поранив офіціанта, який намагався вгамувати дебошира.

На виклик прибув наряд міліції, який намагався затримати нетверезого розбишаку. Однак він почав кричати, що доводиться братом ватажку "ДНР" Олександру Захарченку. Згодом на місце надзвичайної пригоди прибула особиста охорона ватажка "ДНР", а також спецпідрозділ "Беркут".