Світ
18 квітня 2016
Малазійка загинула, коли розмовляла під час підзарядки мобільного телефона
Трагедія сталася у день народження загиблої.
news-image

Мешканка Малайзії загинула від удару струмом, коли розмовляла по мобільному телефону, який одночасно заряджався від розетки. Про це повідомляє Asian Correspondent, передає «Є!»

За даними видання, інцидент стався у неділю - день, на який також припав день народження загиблої.

30-річна жінка говорила по телефону, коли раптово отримала удар струмом. Чоловік, офіцер поліцейського спецназу, довіз її до лікарні, але лікарі нічим допомогти не змогли - розряд виявився смертельним.

Місцева влада не поспішає оголошувати причину смерті, однак новина викликала величезний резонанс в Малайзії. За словами експерта, якого цитують ЗМІ, найімовірніше причиною нещасного випадку стало використання "нерідного" зарядного пристрою. Такі зарядки в рази дешевше, ніж фірмові і користуються величезною популярністю через свою низьку ціну. Однак їх характеристики і якість виконання можуть бути неналежного рівня, в зв'язку з чим можливі інциденти.

Випадки загибелі людей в результаті удару струмом під час зарядки або використання смартфонів, а також отримання поранень від "вибухів" акумуляторів смартфонів нерідкі. Але до сих пір не було гучних скандалів з офіційними кампаніями по відкликанню пристроїв з ринку.

Читайте також: Білоруську тенисистку оштрафували за непристойний жест російським уболівальникам