Події
19 квітня 2016
Штепа погрожує почати голодування «як Савченко» (ВІДЕО)
Екс-мер Слов'янська Неллі Штепа, звинувачена в сепаратизмі, обіцяє почати голодовку, якщо їй продовжать термін утримання під вартою.
news-image

Про це повідомляє «Є!» з посиланням на "Новости Донбасса".

Я оголошу точно таку ж голодування, як оголосила Савченко. Але повірте, я сиджу на гормональних препаратах. Якщо що зі мною трапиться - список з сорока людини у мене є. І повірте, місто Слов'янськ приїде і розірве навпіл, тому що так більше вже не можна, - сказала Штепа.

При цьому на початку судового засідання Штепа сказала, що кримінальна справа проти неї сфабрикована силовиками, які стали зрадниками України.

Також Штепа також повідомила, що подала в суд позов про захист честі і гідності. Відповідачем виступає прокуратура.

Вся інформація, яка виходить їхніх вуст (прокуратури - прим.ред.) - вона брехлива. Жоден свідок звинувачення не підтвердив мою провину в судовому засіданні, - сказала вона.

За словами адвоката Дмитра Марченка, на даний момент всі свідки, допитані в ході судового засідання, свідчать на користь сторони захисту.

При цьому вчора, 18 квітня, Червонозаводський районний суд Харкова продовжив запобіжний захід Штепі у вигляді утримання під вартою ще на два місяці.

Наступне засідання призначене на 13 травня. Такий велику перерву пов'язаний з тим, що одна з суддів йде у відпустку.

На даний момент офіційного оголошення про початок голодування немає.

Читайте також: Прокурори зачитали обвинувальний акт екс-мерові Слов'янська