Світ
19 квітня 2016
У США журналіст в прямому ефірі врятував життя чоловікові (ВІДЕО)
До Мережі потрапили моторошні кадри того, як автомобіліст з американського Х'юстона ледь не потонув під час повені.
news-image

На щастя, поруч знаходилися журналісти, які допомогли чоловікові виплисти. Машину літнього американця, на жаль, врятувати не вдалося, повідомляє  «Є!» з посиланням на Daily Mail.

Кореспондент ABC 13 Каналу Стів Кемпіон вів репортаж про повінь в Х'юстоні. Раптово він помітив, як поруч повільно занурюється під воду автомобіль. Журналіст не знав, що робити, поки водій машини не відкрив двері. Автомобіліст був в повній розгубленості.

Пане професоре, вам необхідно вийти з машини! Пливіть! - крикнув Кемпіон.

Тільки після цього водій покинув транспортний засіб. Репортер допоміг йому виплисти.

Автомобіліст зізнався, що взагалі не зрозумів, що сталося.

"Я думав, це звичайна калюжа, не більше того. Раптово вона почала мене засмоктувати, і я повністю розгубився, - сказав автомобіліст.

Машина американця пішла під воду, але сам він врятувався.

Нагадаємо, губернатор Техасу Грег Еббот запровадив надзвичайний стан у найбільшому місті штату Х'юстоні, де в результаті повені загинули вже чотири людини.

Причиною потужного паводку стали проливні дощі - за даними метеорологів, за один лише понеділок у місті випало 44,7 сантиметра опадів. У одному з районів зафіксовано рекордний підйом рівня води - 12 метрів. У центрі Х'юстона річки вийшли з берегів, затопивши більше тисячі будинків і залишивши без світла 70 тисяч людей. 1200 осіб евакуйовані із зони лиха. 

Читайте також: У США через повінь загинули 22 людини