У Німеччині оцінили шанси Джамали на Євробаченні 2016
Німецькі експерти назвали пісню Джамали "1944", з якою вона представить Україну на конкурсі, однією з найбільш оригінальних композицій "Євробачення 2016", якій прогнозують місця в першій десятці.
news-image

Експерти вважають, що неординарні вокальні дані і незвичайна композиція - головні козирі Джамали, повідомляє «Є!». Не виключено, що політична дискусія навколо "1944" напередодні конкурсу може, в кінцевому рахунку, так чи інакше позначитися на результаті. Але в це не дуже вірить багаторічний коментатор "Євробачення" в Німеччині Петер Урбан.

"Про що дійсно співається в пісні, зрозуміти може далеко не кожен. Події, котрим присвячується композиція Джамали, вимагають окремих пояснень. А для них під час трансляції конкурсу немає часу", - підкреслив Урбан.

Крім Джамали, знавці конкурсу прогнозують місця в першій десятці латвійській пісні "Heartbeat" у виконанні Юстcа.
З невеликим відривом від інших країн місця в середині першої десятки німецькі журналісти "зарезервували" Австралії і Іспанії.

Замкнуть першу десятку фіналістів "Євробачення 2016", за прогнозами німецьких експертів, Італія, Австрія, Польща або Сербія. Останні дві країни отримали однакові оцінки. Так десятка перетворилася в топ-11.

Серед фаворитів експертів француз Амір і швед Франс. За прогнозами деяких експертів перше місце також може зайняти російський конкурент Джамали Сергій Лазарєв.