Київ
25 квітня 2016
Київського правоохоронця, який у авто вивісив символику із триколором, звільнено
Освіжувач повітря-шеврон спецпідрозділу на фоні триколора поліцейський повісив у власному автомобілі.
news-image

У столиці правоохоронця, який вивісив у авто освіжувач повітря із зображенням триколора, звільнили з поліції.Таке рішення прийняв начальник Головного управління Національної поліції у місті Києві Андрій Крищенко, передає «Є!».

Освіжувач повітря-шеврон спецпідрозділу на фоні триколора поліцейський повісив у власному автомобілі.

Після того, як у мережі з’явилося відповідне відео, керівництво столичної поліції прийняло рішення про його звільнення.

Для мене не зрозуміла ситуація, коли людина, яка була в АТО, використовує символіку окупанта. Сьогодні мені не важливо, що спонукало його на такий крок, важливо, що своїм вчинком він кинув тінь на всіх своїх колег, на весь гарнізон київської поліції. Один чоловік одним вчинком може перекреслити місяці роботи величезного колективу. А тому, переконаний, йому не місце в поліції! Наказ про його звільнення я вже підписав. За цим фактом ми проводимо службове розслідування, висновок якого направимо до прокуратури та Служби безпеки, – зазначив на своїй сторінці у «Фейсбук» Андрій Крищенко.

Як повідомлялося, працівник Дарницького районного управління поліції Києва їздив на роботу в автомобілі з проросійською символікою. Відповідне відео розмістив на своїй сторінці в сервісі Youtube співробітник ЗМІ Сергій Новіков.

На відео можна розглянути на дзеркалі заднього виду в автомобілі ароматизатор повітря у вигляді емблеми в кольорах російського триколора з написом "Беркут".

Читайте також: Суд відібрав права у скандально відомого водія BMW Хропачевського