Україна
25 квітня 2016
Савченко почала вживати їжу
Адвокат Марк Фейгін переконує, що бранка почувається добре.
news-image

Українська льотчиця Надія Савченко, котра припинила голодування у російській в'язниці минулого тижня після розмови з президентом Петром Порошенком, практично повернулася до нормального режиму прийняття їжі і почала їсти дитяче харчування, щоб налагодити травлення, повідомляє «Є!» з посиланням на телеканал " 112 Україна".

За словами її адвоката Марка Фейгіна, який відвідав у понеділок засуджену російським судом на 22 роки Савченко, у неї  "все в порядку".

"Вона відчуває себе добре. Можна сказати, після голодування вона відійшла. Вона схудла трохи, але вага нормальна. Вона вже не кутається, як в період сухої голодовки, - у неї була така пухова куртка. У Ростові було сьогодні тепло, і вона була досить легко одягнена", - повідомив Фейгін в ефірі телеканалу.

За словами адвоката, Савченко "п'є і їсть, просто твердої їжі не вживає - вона їсть дитяче харчування в баночках для того, щоб налагодити травлення".

"Я думаю, що в найближчий тиждень, може, менше, вона буде нормально харчуватися, нормально себе почувати", - припустив Фейгін.