Події
27 квітня 2016
Мер Одеси Труханов звернувся до містян
Мер розраховує на оцінку останніх подій у місті з боку правоохоронних органів.
news-image

Мер Одеси Геннадій Труханов звернувся до городян із проханням не піддаватися на провокації. Відповідне звернення він розмістив на своїй сторінці у Фейсбуці, передає «Є!»

Як Одеський міський голова, обраний на цю посаду одеситами, як одесит – людина, яка народився й виросла у цьому місті, я закликаю вас не піддаватися на ці провокації, - сказав у своєму зверненні він.
Наш спільний пріоритет – це мирний, спокійний уклад життя в місті, - наголосив Труханов.

При цьому він вважає, що обстріл банку із гранатомета й побиття активістів, які виступали за його відставку – це пов’язані речі, за допомогою яких намагаються дестабілізувати ситуацію в місті й підвищити градус напруги в суспільстві.

Це яскравий приклад того, що напередодні річниці трагедії 2 травня здійснюється спроба розгойдувати обстановку в мирному місті Одесі, - вважає Труханов.
Останні події також говорять про небажання моїх політичних опонентів в особі Одеської обласної державної адміністрації визнати свою поразку за всіма напрямками. Зокрема, повний провал на останніх виборах міського голови, - заявив він, указуючи на поразку в.о. голови Одеської ОДА Олександра Боровика.
Призвідники цієї гібридної війни не гребують нічим, починаючи з відвертої брехні й завершуючи провокаціями, свідками яких стали всі одесити, - сказав Труханов.

Мер розраховує на оцінку останніх подій із боку правоохоронних органів.

як відомо, ввечері 25 квітня невідомі обстріляли з гранатомета будівлю банку, а за 4 години близько 20 людей у масках напали на наметове містечко під будівлею Одеської міськради й побили людей, які проводять акцію "Одеса без Труханова", у результаті чого 3 людини постраждали.

Читайте також: Курс валют на 27 квітня