Події
27 квітня 2016
У Житомирі горів ресторан через самозаймання олії у фритюрниці
Внаслідок загорання вогнем знищено 70 кв м приміщення.
news-image

Як повідомили у прес-службі ДСНС України у Житомирській області, 27 квітня, о 03:30 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в двоповерховому паб-ресторані, що знаходиться в м. Житомирі, передає «Є!»

Як з’ясувалося, на кухні закладу зайнялася олія, що й спричинило пожежу. Вогонь по горючій обшивці швидко розповсюдився кухнею та перекинувся до банкетного закладу. Загальна площа пожежі складала близько 120 кв. м. Співробітники ресторану, не впоравшись із загоранням самотужки, викликали на допомогу вогнеборців.  

На ліквідації пожежі залучалось 12 чоловік особового складу та 3 одиниці техніки. Силами бійців ДСНС вже о 04:00 пожежу вдалося локалізувати, а о 04:48 – ліквідувати.

Внаслідок загорання вогнем знищено 70 кв. м оздоблення стін та стелі, пошкоджено меблі, а також побутову техніку в приміщенні банкетного залу та кухні.

У той же час, надзвичайники запобігли  розповсюдженню полум’я на другий поверх закладу.  

Загиблих на пожежі не виявлено. Проте, одна з працівниць пабу отримала травми. 38-річну жінку з опіками першого ступеню тяжкості госпіталізовано до Житомирської обласної лікарні. Ураженими виявилися руки, обличчя та передня частина тулуба.  

Попередньо встановлено, що ймовірною причиною пригоди стало теплове самозаймання олії у фритюрниці.

Остаточні обставини події – встановлюються фахівцями.     

Читайте також: Відтепер Деснянський район столиці прикрашатимуть «Лелеки миру» (фото)