Суспільство
27 квітня 2016
Прес-секретар Яценюка прокоментувала чутки про втечу її шефа в Аргентину
Ольга Лаппо назвала інформацію, що з'явилася у ЗМІ, "качкою".
news-image

Прес-секретар колишнього прем'єр-міністра Арсенія Яценюка Ольга Лаппо назвала "качкою" публікації в ЗМІ про виїзді її шефа в Аргентину, передає «Є!»

Весняне загострення у "буйних". Пишуть, що Яценюк в Аргентині. Фантазія на висоті. Якби ще так і з розумом. "Качку" з ентузіазмом підхопили російські ЗМІ. Історія із Чечнею нікого нікому не навчила, - написала Лаппо на своїй сторінці в Facebook.

Також вона розмістила один з колажів, що з'явилися, коли в Росії розкручували історію про "бойове минуле" Яценюка в Чечні.

Раніше газета "Вести" повідомила, що екс-прем'єр-міністр Яценюк після відставки майже ні з ким не спілкувався і, можливо, залишив територію країни. За даними видання, у своїй квартирі і на дачі в селі Нові Петрівці Яценюк давно не з'являвся, а народні депутати кажуть, що спілкувалися з лідером партії "Народний фронт" 14 квітня, в день відставки.

Як сказав виданню позафракційний народний депутат Сергій Каплін, Яценюк нібито перебуває в Латинській Америці. 

За моєю інформацією, Арсеній Яценюк полетів до Аргентини. Ділова це поїздка, з метою відпочинку, або втеча - я не знаю. Коли повернеться, теж не відомо, - заявив Каплін.