Прінс був хворий на СНІД - ЗМІ
За даними видання National Enquirer, співак "отримав ВІЛ в середині 1990-х років", він "розвинувся у СНІД 6 місяців тому".
news-image

Американський музикант Прінс Роджерс Нельсон, відомий під псевдонімом Прінс, був хворий на СНІД. Таку інформацію розповсюдила лондонська газета Daily Mail з посиланням на матеріал, опублікований в американському таблоїді National Enquirer, передає «Є!»

За даними видання, співак "отримав ВІЛ в середині 1990-х років", який "розвинувся в СНІД 6 місяців тому".
Нагадаємо, Прінc раптово помер 21 квітня у віці 57 років. Поліцейські виявили його в несвідомому стані в ліфті власного будинку, розташованого в передмісті Міннеаполіса. Музиканту намагалися зробити штучне дихання, проте врятувати його не вдалося.

Шериф округу Карвер Джим Олсон заявив, що у поліції немає підстав припускати, що причиною смерті співака могло стати самогубство, а також вказав на те, що на його тілі не було виявлено будь-яких травм.
Після проведення патологоанатомічної експертизи тіло музиканта було повернуто його родичам і 23 квітня піддано кремації після приватної церемонії прощання, в якій взяв участь тільки вузьке коло осіб.

Читайте також: На честь Принса був створений мурал