Події
28 квітня 2016
Няня, яка вбила дитину в Москві, заявила, що 12 років стоїть на обліку в психдиспансері
Пресненський суд Москви в четвер продовжив термін арешту Гюльчехрі Бобокуловій до 29 травня.
news-image

Громадянка Узбекистану Гюльчехра Бобокулова, що обвинувачується у вбивстві чотирирічної дівчинки в Москві, заявила, що вже 12 років стоїть на обліку в психоневрологічному диспансері в Самарканді, передає «Є!» із посиланням на ТАРС.

Вже 12 років стою на обліку в диспансері у себе на батьківщині , - сказала обвинувачена в ході засідання Пресненського суду Москви, де в четвер розглядалося питання про продовження їй арешту.

Бобокулова, яка працювала нянею в сім'ї москвичів, була заарештована за підозрою в жорстокому вбивстві дитини, їй пред'явили звинувачення по ч. 2 ст. 105 КК РФ ( "вбивство малолітньої").

В ході слідства їй була призначена комплексна стаціонарна наркологічно-психолого-психіатрична експертиза, в ході якої буде встановлено її психічний стан.

Нагадаємо, тіло 4-річної дитини з ознаками насильницької смерті було виявлено вранці 29 лютого в квартирі житлового будинку на вулиці Народного Ополчення після гасіння пожежі. Як встановили слідчі, няня дівчинки, дочекавшись, поки батьки зі старшою дитиною покинуть квартиру, скоїла вбивство дівчинки, підпалила квартиру і покинула місце події. У той же день поліцейські затримали її у станції метро "Жовтневе поле", де вона деякий час ходила з головою вбитої дитини і загрожувала влаштувати вибух. Після затримання сапери ніяких вибухових пристроїв не виявили.

Читайте також: У Києві дівчина до смерті забила чоловіка, що завітав до неї у гості