Топ-6 зіркових мам (фото)
Зіркові діти та їх батьки.
news-image

Більшість зірок встигають паралельно з важкою роботою народжувати та виховувати дітей. Деякі навіть можуть похвалитися великими сім'ями з 5-7 дітьми. Частина селебретіс з самого дитинства привчає своїх нащадків бути публічними особами та всіляко розвивають їх творчі здібності. Деякі навпаки ховають дітей від тисяч шанувальників.

«Є!» підготувала добірку з Іnstagram, де відомі зірки відпочивають та працюють разом зі своїми дітьми.

Віра Брежнєва.

У співачки та дружини Костянтина Меладзе є дві дочки - 15-річна Соня та 7-річна Сара. Старша донька вже активно займається модельною кар'єрою та йде по стопах матері. Сама Брежнєва заявляє: "Я не ідеальна мама. Але я вчусь".

Катя Осадча.

Українська телеведуча не зважаючи на щільний графік, завжди знаходить час для свого сина. Іллі зараз 14 років. Осадча дуже часто подорожує з сином.

"В продовження світлини з маленьким Іллєю)) спочатку я перестала піднімати його на руки, трохи згодом ми стали носити один розмір майок) а скоро буду піднімати голову вгору, щоб подивитися в очі",- якось написала Осадча.

Брітні Спірс.

У відомої поп-діви є два сини Шон та Джейден. Співачка дуже любить своїх дітей і охоче ділиться їх фото та кумедними відео на своїй сторінці в соціальній мережі.

Наталія Подольська.

Російська співачка та дружина Володимира Преснякова не так  давно стала мамою. Сина зіркова пара назвала Артемом. Наталія не показує шанувальникам обличчя новонародженого, однак регулярно викладає фото малюка.

Варто зазначити, що сестра Подольської народила двійню приблизно в той самий час. Тому частими гостями в домі Преснякових-Подольських є двоюрідні сестри маленького Тьоми.

Кім Кардашян.

У найвідомішої світської левиці Голлівуду двоє дітей - донька Норт та син Сейнт. Зірка ніколи не сходить зі шпальт газет, так само, як і її сім'я та діти. Маленьку Норт неодноразово визнавали найстильнішим малюком серед зіркових дітей.

Маша Єфросиніна.

Українська телеведуча має 12-річну доньку Нану та маленького сина Олександра. Зірка продовжує активно працювати, однак завжди знаходить час для своєї родини. Варто зазначити, що Нана часто відвідує з мамою різноманітні заходи.

"Тільки на фото помічаю, яка вона у мене вже доросла)",- коментує телеведуча фотографію з донькою.

 

Всі ексклюзивні добірки з Іnstagram читайте тут.