Режисер пояснив, чому вигнав Волочкову з вистави
У російського режисера Йосипа Райхельгауза виникли "творчі розбіжності" з танцівницею та її партнером по сцені Саїдом Баговим.
news-image

Режисер театру «Школа сучасної п'єси» Йосип Райхельгауз пояснив телеканалу РЕН ТВ, чому відсторонив від ролі в своїй виставі «Прийшов чоловік до жінки» балерину Анастасію Волочкову, передає «Є!».

За його словами, постановка була не готова, і він не міг випустити її в такому вигляді. Крім того, у нього виникли творчі розбіжності з танцівницею і її партнером по сцені Саїдом Баговим.

Їм авторський текст не подобається, вони його викинули, кажуть своїми словами, їм режисерський малюнок не подобається, їм музика не подобається, їм декорації не подобаються - значить, не треба грати, - зазначив Райхельгауз.

Про те, що її вигнали з вистави, Волочкова написала в своєму Instagram в четвер, 28 квітня. Вона пояснила, що хотіла заступитися за Багова, якого Райхельгауз вирішив зняти з ролі, але в підсумку постраждала сама. Балерина назвала обох зрадниками і попросила прибрати її ім'я з афіш.

Постановку встигли показати 2 і 3 квітня. Для Волочкової це перша робота в якості драматичної актриси. За словами балерини, вона старанно готувалася до свого дебюту, репетируючи по 11 годин на день.

Читайте також: Волочкова пішла з театру