Суспільство
30 квітня 2016
У Києві наркоман регулярно нападає на людей, поліція розводить руками
Мешканці будинку вже більше року звертаються в поліцію, але ті лише розводять руками.
news-image

У Голосіївському районі Києва, в будинку по вул.Горького 165 мешканець-наркоман систематично порушує спокій мешканців, але поліція ігнорує усі заяви з цього приводу, повідомляє «Є!» з посиланням на "КиевПравду".

Черговий напад чоловік, знаходячись у неадекватному стані, здійснив ввечері 29 квітня. Він розтрощив парадний вхід до будинку і пункт охорони, побив одного з мешканців, який заступився за бабусю, що сидить на вахті. 

"Хлопця звати Віталій Ситар, йому 30 років, він живе в нашому будинку на 15-му поверсі, з дитинства. Останні кілька років, він, регулярно вживає наркотики і веде себе агресивно по відношенню до сусідів", - розповідає мешканець на ім'я Олександр.

Очевидці твердять, що до поліції з приводу хуліганських дій співмешканця будинку вони зверталися вже понад 20 разів. Однак заяви таємниче зникають, а слідчі лише розводять руками: мовляв, нічого не можемо заподіяти.

"У поліції розводять руками і постійно "втрачають" наші заяви. Ніхто нічого не робить. В останній раз коли приїхали, патрульні взагалі сказали, що якщо ми викличемо їх ще один раз, то заплатимо за виклик з власної кишені. На репліку: він загрожує вбивством, патрульні відповіли, "коли вб'є - будемо розбиратися", - обурюється Олександр.

Мешканці будинку обурені діями наркомана-хулігана й планують під будинком влаштувати мітинг, щоб привернути увагу влади до своїх проблем. На акцію протесту люди запросили телебачення.

"Ми просимо поліцію виконати свої прямі зобов'язання, не більше того", - резюмував Олександр.