Вагітна Аніта Луценко показала великий живіт
Фітнес-тренер і телеведуча охоче ділиться з передплатниками своїми фото.
news-image

Відомий фітнес-тренер і телеведуча Аніта Луценко нещодавно зізналася, що вагітна. Повернувшись з відпочинку в теплих краях вона вже не могла приховувати свій помітний живіт, а тому у всьому зізналася. Більш того, Аніта навіть знялася для кількох журналів і поділилася своїми враженнями від вагітності, повідомляє «Є!».

Тепер, коли приховувати вже нема чого, Луценко із задоволенням ділиться з передплатниками в Instagram своїми новими фото і питає поради у досвідчених мам.

«Подивилася на себе в дзеркало, потім на програмку, яка вважає, що у мене там мускатна диня. А ви впевнені, що вже не кавун? Здається, просто на останні тижні не придумали творці, що може бути ще більше. Подивилася на себе і вирішила, що пора б глянути фільми про пологи. Подивилася годинний про пологи у нас і хвилинний про пологи десь в Зімбабве. Різниця вразила», - написала Аніта на своїй сторінці в Instagram.

Відзначимо, що навіть на великому терміні спортсменка продовжує робити вправи, а також розробляє спеціальну програму тренувань для вагітних.