«Массандра» заморозила ціни до відкриття мосту в Крим
Замороження розраховане на два роки.
news-image

Виноробне держпідприємство "Массандра" заморозило ціни на продукцію на два роки - "до введення моста з Краснодарського краю в Крим, завдяки якому знизяться витрати на логістику". Про це ТАРС повідомила гендиректор заводу Яніна Павленко, передає «Є!»

У той час, як всі наші колеги піднімають ціни на свою продукцію, "Массандра" цього робити не планує, при цьому постійно покращуючи якість продукції та її зовнішній вигляд. На два роки ціна на "Массандру" зафіксована, - сказала вона.

Павленко підтвердила, що за останні два роки вартість вина в Криму, в тому числі виробленого на "Масандрі", зросла, переважно за рахунок зростання витрат на логістику.

Ми повинні визнати, що важлива логістика надходження допоміжних товарів: пляшка, пробка, етикетка, ковпачок, - все це приїжджає до нас з материка. На жаль, ці товари в Криму поки не виробляються, хоча плани у влади республіки грандіозні на цей рахунок: будівництво склозаводу та інше, - пояснила вона.
Об'єктивні чинники для подорожчання, можливо, будуть. Але ми сподіваємося, як тільки запустять міст через Керченську протоку, логістично все повинне подешевшати. Тому і взяли для себе період в два роки, - зазначила Павленко.

Нагадаємо, міст через Керченську протоку влада РФ обіцяє відкрити 18 грудня 2018 року.

Читайте також: У Каліфорнії тепер не продаватимуть сигарети особам молодше 21 року