Світ
5 травня 2016
Губернатор Одещини розповів про дружбу з кандидатом у президенти США
Михайло Саакашвілі розповів, як пригощав грузинським вином Хіларі Клінтон.
news-image

Губернатор Одещини Михайло Саакашвілі розповів про свої широкі знайомства серед кандидатів на посаду президента США. Відповідний допис очільник області зробив у Facebook, передає «Є!».

Саакашвілі зізнався, що добре знайомий і з Дональдом Трампом, і з Хіларі Клінтон. Однак у виборчий процес в США втручатись наміру не має, тому жодного з кандидатів не підтримує.

Водночас глава Одещини розповів про підтримку, яку Клінтон надавала Грузії за часів революції та реформ. Під час візиту до країни вона із задоволенням куштувала грузинські вина.

"Хілларі дуже моторна, пам'ятаю, як до жаху її протоколу і незважаючи на їх протести, вона після дуже напруженого робочого дня пройшла зі мною пішки на своїх високих підборах 12 кілометрів по Батумському бульвару, а після цього довго і з задоволенням дегустувала різні грузинські вина на Батумський piazze", - згадав Сакашвілі.

Одеський губернатор наголосив, що стосовно України Клінтон займає більш рішучу позицію на відміну від нинішнього керівництва американської держави.