19-річний онук Фіделя Кастро став моделлю
Юний Тоні Кастро готується підкорити світ моди.
news-image

Днями на Кубу прилетіли головні модники всього світу: на острові Свободи пройшов показ нової круїзної колекції Chanel, повідомляє «Є!».

Ходили чутки, що по центральній вулиці Гавани разом з іншими моделями пройде, демонструючи речі бренду, 19-річний онук Фіделя Кастро. Тоні Кастро, всупереч очікуванням публіки, став, як пишуть ЗМІ, лише гостем, але не учасником грандіозної події. Однак пресі стало відомо, що про підкорення світового модного Олімпу юнак мріяти не перестав!


За даними зарубіжної преси, 19-річний онук кубинського революціонера і політика вже почав кар'єру моделі. Правда, поки лише на рідній Кубі.

У Мережі вже можна знайти деякі рекламні фотографії, для яких позував Тоні. За даними іспаномовної преси, онук Фіделя Кастро, зокрема, вже працював з досить відомими в модному бізнесі фотографами.

«Це гордість для всіх кубинців - бути причетними до такої події, яка проходить тут», - поділився емоціями з кореспондентом The Guardian Тоні Кастро після показу Chanel, що відбувся в Гавані.