Суспільство
6 травня 2016
Олександр Усик відвідав прикордонників у зоні АТО (фото)
Український спортсмен завітав до військовослужбовців Донецького та Краматорського прикордонних загонів.
news-image

Професійний боксер Олександр Усик з дружнім візитом відвідав прикордонників, які несуть службу в районі проведення АТО. Український спортсмен завітав до військовослужбовців Донецького та Краматорського прикордонних загонів, передає «Є!» із посиланням на ДПС.

Заслужений майстер спорту, олімпійський чемпіон, чемпіон світу та Європи, багаторазовий чемпіон України, до своєї професійної кар’єри був членом спортивної команди Держприкордонслужби. Справжнім товаришем прикордонників він залишається і по цей день. Неодноразово виходячи на арену після перемоги в поєдинку, Олександр з гордістю одягав зелений берет, - йдеться в повідомленні прикордонної служби.

Візит Олександра Усика став приємною несподіванкою для прикордонників. Вони радо спілкувалися з легендарним боксером, адже будь-яка підтримка в такий нелегкий для країни час є важливою для кожного з «зелених беретів». Кожен з військовослужбовців чи не одразу робив світлини на згадку.

Також Олександр разом з прикордонниками завітав в навчальний заклад, яким опікується Краматорський прикордонний загін. Дитячим враженням не було меж. Зокрема, боксер відкрив спортивні змагання, які розпочалися в школі в рамках патріотичного виховання молоді.