Спорт
7 травня 2016
Ярмоленко і Кучера повинні були дискваліфікувати на 6 матчів, як мінімум, - юрист
Футбольний юрист Дмитро Коробко прокоментував рішення комісії.
news-image

Футбольний юрист Дмитро Коробко прокоментував рішення щодо дискваліфікації учасників бійки в матчі 24-го туру між донецьким «Шахтарем» і київським «Динамо» на три матчі, повідомляє «Є!» з посиланням на ua-football.com.

"Називати відверту бійку на полі агресивною поведінкою - це все одно, що називати зґвалтування грайливими докучаннями. У КДК ФФУ є повноваження враховувати не тільки рапорт арбітра, але і відеодокази. Сумніваюся, що члени дисциплінарного органу не бачили, що сталося в тому епізоді", - сказав юрист.

Коробко акцентував, що у цьому випадку варто було дискваліфікувати принаймні Ярмоленко на шість матчів. Хоча всі активні учасники цієї бійки заслуговують на аналогічне покарання, переконаний футбольний юрист.

Нагадаємо, дисциплінарний комітет виніс рішення щодо покарання Ярмоленка. Нападник "Динамо" отримав дискваліфікацію на три матчі через удар по ногах Тараса Степаненка.

Як стало відомо, Олександра Кучера дискваліфікували з прем'єр-ліги за бійку з «динамівцями». Захисникові "Шахтаря" заборонити грати у трьох матчах через те, що він залишив лаву запасних та взяв участь у бійці з гравцями київського клубу.

Читайте також: Тренера «Шахтаря» покарали після скандального поєдинку з «Динамо»