Суспільство
8 травня 2016
Власник готелю спростував заяву Клименка щодо побиття
Підприємець звинувачує її сім'ю у провокуванні конфлікту.
news-image

Як передає «Є!», про це повідомив канал 112 Україна.

Атом Авдалян, який володіє готелем "Артак" у Переяславі-Хмельницькому, звинуватив заступника міністра економічного розвитку і торгівлі України Юлію Клименко у погрозах та провокуванні конфлікту. Окрім цього 51-річний підприємець заперечував свою провину.

"Вона вийшла з машини, почала кричати, що "я тут заступник міністра економіки", "я вас всіх посаджу", "у вас тут усе незаконно, і земля незаконна", і почала провокувати бійку. Її ніхто пальцем не чіпав", - заявив чоловік.

Нагадаємо, що сьогодні Юлія Клименко звинуватила власника готелю "Артак" у нападі на свою родину. За її словами, сім'я Клименків заїхала на парковку біля готелю задля того, щоб розвернутися. Незабаром під'їхала автівка Nissan Patrol. Водій цієї автівки почав сигналити їхній машині, яка не могла швидко розвернутися. 

Заступник міністра зазначила, що після цього з Nissan Patrol вийшли двоє осіб, яки побили її 15-річного сина, її чоловіка та саму Юлію Клименко. Один з нападників назвав себе власником готелю "Артак". 

У прес-службі ГУНП Київської області повідомили про відкриття кримінального провадження за фактом побиття сім'ї Клименків.

Читайте також: У Польщі побили й вивезли до лісу українця