Світ
10 травня 2016
Рокер Оззі Осборн безслідно зник після сварки з дружиною
Шерон Осборн вигнала музиканта з дому, приревнувавши до фанатки.
news-image

Один із засновників і вокаліст групи Black Sabbath Оззі Осборн безслідно зник в американському штаті Каліфорнія після сварки з дружиною Шерон. Рокера не можуть знайти з середини минулого тижня, повідомив телеканал Fox News, передає «Є!»
Згідно інформації, 63-річна Шерон Осборн, з якої рок-музикант перебуває у шлюбі з 1982 року, вигнала його з дому, приревнувавши до 45-річної фанатки Мішель, яка працює в одному з салонів краси Лос-Анджелеса.

67-річний Оззі перебрався в готель в Беверлі-Хіллз, проте встиг з'їхати звідти. У цьому переконався їх 31-річний син Джек, який не може відшукати батька.

Джек намагався знайти Оззі, розраховуючи напоумити його. Джек з сестрами Келлі і Еймі турбуються і, більш того, перебувають в шоці від того, що відбувається, - наводить телеканал слова джерела інформації.

За даними джерела, "Шерон не в настрої прощати чоловіка і не збирається повертати його в лоно сім'ї".

Уродженець англійського містечка Ештон, Осборн став популярним в складі Black Sabbath. Ця група була заснована в англійському Бірмінгемі в 1968 році. Колектив, який має у своїй скарбничці дві премії "Греммі", продав понад 70 млн копій альбомів по всьому світу.

Читайте також: В Оклахомі зняли на відео потужний торнадо, який вбив двох людей