Події
10 травня 2016
Верховний суд повернув Мосійчуку депутатську недоторканість
Нардеп домагатиметься також спростування звинувачень у рамках кримінальної справи проти нього.
news-image

Верховний суд України підтвердив рішення Вишого адміністративного суду щодо визнання незаконною постанови Верховної Ради про притягнення Ігоря Мосійчука до кримінальної відповідальності, затримання і арешт. Таку новину повідомив на своєму Фейсбуці Ігор Мосійчук, передає «Є!»

Це ще один крок до встановлення верховенства Закону: ми довели, що в парламенті сиділи шулери, які чинили наді мною політичну розправу. Своїм рішення Верховна Рада позбавила мене недоторканості, але я лишився діючим народним депутатом. Тепер сфальшована проти мене справа використовується як інструмент тиску. Скоро і цьому буде покладено край, - запевнив нардеп.

Також Мосійчук повідомив, що домагатиметься не лише визнання незаконною постанови Верховної Ради, а й  спростування звинувачень у рамках кримінальної справи проти нього.

Для мене важливо домогтись повної справедливості. Я переконаний, що рано чи пізно це рішення ВСУ стане підставою для притягнення до відповідальності тодішнього Генерального прокурора Віктора Шокіна та керівництва Верховної Ради, - написав нардеп.
Читайте також: Михайло Муромов заспіває «Яблука на снігу» в Луганському цирку